El Plan de la Digitalización de la Cultura de Catalunya

Conozcan el 'Informe diagnóstico' y las 'Pautas y recomendaciones para la elaboración de un proyecto de digitalización'.
(Informe, Pautas y recomendaciones)

Y vean la retransmisión en directo del acto de la Jornada de la Digitalización de la Cultura y lean su documento de presentación a cargo de Antonio Rendé Vidal, director de DOCTODATA.

DOCTODATA a la Jornada de Digitalització de la Cultura, marzo 2009

Jornada “La digitalització de la cultura a Catalunya”, 18 de marzo de 2009
El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la Secretaria General de Telecomunicacions i Societat de la Informació van organitzar la jornada sobre la Digitalització de la cultura que va tenir lloc el 18 de març de 2009 a la Sala 3 de l'Auditori (C/ Lepant, 50) de Barcelona. (Presentació Jornada)
L’acte va ser retransmès en directe per Internet

La Digitalització de la Cultura a Catalunya. Jornada organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Direcció General de Cooperació Cultural) conjuntament amb el Departament de Governació i Administracions Públiques (Secretaria General de Telecomunicacions i Societat de la Informació)
Dimecres, 18 de març de 2009. L’Auditori

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.