Jornadas, Congresos

Innovación y Tecnologías de la Información y las Comunicaciones

DOCTODATA imparte seminarios, cursos o jornadas relacionados con sus actividades de negocio relacionadas siempre, con la innovación y las TIC.

Atenció! 28/06/2019 Doctodata intervé en la Taula d'experts 3. La indústria dels arxius, la gestió documental i la explotació de dades. Pla d'arxius i gestió documental de Catalunya 2019-2020, Generalitat de Catalunya

Atenció! 28/06/2019 Doctodata intervé en la Taula d'experts 3. La indústria dels arxius, la gestió documental i la explotació de dades. Pla d'arxius i gestió documental de Catalunya 2019-2020, Generalitat de Catalunya

El proper divendres 28/06/2019 la Generalitat de Catalunya reuneix la Taula d'experts 3. La indústria dels arxius, la gestió documental i la gestió de dades, a a les 10 hores, al Palau Moja (Sala Jacint Verdaguer). Carrer de la Portaferrissa, 1 de Barcelona.

Llegiu més!

És una jornada que s'inclou en el marc del Pla d'arxius i gestió documental de Catalunya 2019-2020, de la Generalitat de Catalunya, l'objectiu final del qual és la presentació del document base per als documents Horitzó Arxius 2030 i Pla estratègic d’Arxius i Gestió Documental 2021-2024 en el Consell Nacional d’Arxius i Gestió Documental [juliol 2019].

Antoni Rendé, director de DOCTODATA, hi intervé. L'objecte de la Taula 3 és
conèixer el sector empresarial i professional relacionat amb la gestió d’arxius, gestió documental i gestió i explotació de dades, així com les funcions i tasques que desenvolupen els arxivers i gestors de documents.

Entre d'altres temes, es debatrà a l'entorn del sector empresarial relacionat amb la gestió d’arxius, gestió documental i gestió i explotació de dades, com també la definició d’estratègies conjuntes que enforteixin al sector i com aquestes propostes es despleguen amb els arxius.

També s'aprofundirà en les oportunitats que ofereix el desenvolupament de productes conjunts entre arxius i industria.

Accediu als resums de les taules territorials realitzades fins ara.

I conegueu les Línies prioritàries del Departament de Cultura en matèria d'arxius i gestió documental.Doctodata esponsoriza Intensiu Digital 2019. Jornada d’intercanvi d'experiències en col·leccions digitals, UB, 13/06/2019

Doctodata esponsoriza Intensiu Digital 2019. Jornada d’intercanvi d'experiències en col·leccions digitals, UB, 13/06/2019
Intensiu Digital 2019 quiere explorar nuevas oportunidades en la difusión y el intercambio de activos digitales

DOCTODATA vuelve a esponsorizar otra jornada que va más allá de la digitalización.

El eje temático de Intensiu Digital 2019, es el papel que juegan las iniciativas privadas o particulares de diferente tipología respecto la creación, la gestión y la difusión de colecciones digitales.

Jueves 13 de junio de 2019 (9 a 14 h)
Sala de actos de la Facultad de Biblioteconomía y Documentación de la UB (Melcior de Palau, 140).

Organizadores: Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC), Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (UB)
Coordinador: Albert Díaz (Museu del Disseny de Barcelona)
Comité organizador: Ernest Abadal, Lluís Anglada y Albert Díaz
Patrocinadores: Artyplan, Doctodata, Nubilum y Orex.

Destacamos:
Sesión inaugural. Els projectes Google a Catalunya
Eugènia Serra (Directora de la Biblioteca de Catalunya): Google Llibres. 12 anys després y Montserrat Gumà (Cap de Projectes Digitals al Museu Nacional d’Art de Catalunya - MNAC): Google Art Project. set anys després, ha valgut la pena ser-hi?, o Albert Sierra (Agència Catalana del Patrimoni): L'ecosistema del 3D al patrimoni cultural.

Programa completo!

Doctodata patrocina les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació, 10 i 11 maig 2018

Doctodata patrocina les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació, 10 i 11 maig 2018
"Som una diversitat de BiDes!", "La prescripció lectora és protagonista"

DOCTODATA patrocina les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació, que organitza el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, els propers dies 10 i 11 de maig de 2018, al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, carrer Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona.

DOCTODATA patrocina las 15as Jornadas Catalanas de Información y Documentación, que organiza el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, los días 10 y 11 de mayo de 2018, en el Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona con el
lema Diversidad de BiDes.

Conozcan la Presentación, el Programa, en el Espai Debat científico y con mesas redondas que pretenden ser un espacio de reflexión y construcción de nuestra profesión; y el Espai Acció más práctico y con talleres, buenas prácticas profesionales, demostraciones de las empresas participantes y las propuestas resultado del esfuerzo de los grupos de trabajo del COBDC.

Conozcan el programa del 10 de mayo y del 11 de mayo de 2018.

DOCTODATA és col·laborador del XVIè Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, Reus 4, 5 i 6 de maig de 2017

DOCTODATA és col·laborador del XVIè Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya, Reus 4, 5 i 6 de maig de 2017
LA GESTIÓ DOCUMENTAL: EL FUTUR (ÉS) ARA!

L'experiència de més de 10 anys de DOCTODATA contribueix a la celebració del XVIè Congrés d'Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya.

DOCTODATA és col·laborador del Congrés orientat enguany a records management, la gestió del document administratiu viu i al sector privat, seguint les paraules de Joan Soler, el president de l'Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya, en conversa amb Antoni Rendé, director de DOCTODATA.

Ja us hi heu apuntat?
Sabeu per què cal anar-hi?

* Perquè La Gestió Documental: el futur(és) ara!

* Perquè el #elfuturesaraGD

* Podreu seguir-lo també a @AAC_GD

Se celebrarà els propers dies 4, 5 i 6 de maig del 2017 a la Fira de Reus.

El XVI congrés, "per primera vegada, incorpora en el seu nom el concepte de “gestió documental”. A partir d’ara l’esdeveniment passa a anomenar-se “Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya” integrant d’aquesta manera els diferents perfils professionals que van des de la participació en la creació dels documents fins a la seva preservació a llarg termini".

* Les temàtiques
* El programa científic
* Els ponents
* I el programa-social

SOM-HI!
LET'S GO!
APUNTÉMONOS!


Conegueu l'Associació d'Arxivers - Gestors de Documents!

II Jornada d'edició digital a l'Administració. Digitalització i drets, 29 novembre 2012

El 29 de novembre de 2012 DOCTODATA va organitzar la II Jornada d'edició digital a l'Administració. Digitalització i drets.

Máster de Gestión Documental e Información a las Empresas MGDIE, Universitat de Barcelona, 19 octubre 2011

Consolidemos el uso de la gestión electrónica de los documentos de toda organización

La petición del Sr. Cristobal Urbano, decano de la Facultad de Biblioteconomía y Documentación de la Universidad de Barcelona me complace participar en la inauguración del Máster de Gestión Documental e Información a las Empresas.
(Conozcan su contenido)

No hay duda sobre la utilidad, y por tanto, necesidad, del uso de la Gestión Documental en las organizaciones.

Es una nueva oportunidad emergente de negocio y, en consecuencia, de salida profesional posible.

Propuestas para la automatización de procesos administrativos, Col·legi d'Economistes de Catalunya, 27 octubre 2011

DOCTODATA participa en la Jornada de los Economistas 2011, celebrada en el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el 27 de octubre:

Propuestas para la automatización de los procesos administrativos
Antoni Rendé Vidal, director de DOCTODATA
Jordi March, socio director de SENIOR MANAGEMENT SERVICES

El Blog de la Comissió d'Organització i Sistemes d'Informació (OSI) nos lo da a conocer.

Elaboración de un proyecto de digitalización. Curso impartido para los Archivos de la Generalitat de Catalunya, julio 2010

Elaboración de un proyecto de digitalización. Curso impartido para los Archivos de la Generalitat de Catalunya, julio 2010
No hay escuelas de digitalización.

Curso práctico, participativo e interactivo orientado al documento textual de archivo para los archivos de la Generalitat de Catalunya, celebrado en el Arxiu Històric de Tarragona.

La agenda: Teoría y Conceptos, Criterio fotográfico, Retoque de imágenes, Metadatos e indexación, Calidad, Producción, Conversión A/D.

Con los objetivos de aumentar el volumen de los contenidos electrónicos culturales e incrementar la presencia en Internet para que sean útiles para la educación, la investigación y la difusión del patrimonio cultural catalán, y asegurar su preservación.

Un ejemplo resultante de la formación a la Xarxa d'Arxius Comarcals de Catalunya se recoge en la página 14 del (Butlletí informatiu) de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre, diciembre 2010.

DOCTODATA a la Jornada de Digitalització de la Cultura, marzo 2009

Jornada “La digitalització de la cultura a Catalunya”, 18 de marzo de 2009
El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i la Secretaria General de Telecomunicacions i Societat de la Informació van organitzar la jornada sobre la Digitalització de la cultura que va tenir lloc el 18 de març de 2009 a la Sala 3 de l'Auditori (C/ Lepant, 50) de Barcelona. (Presentació Jornada)
L’acte va ser retransmès en directe per Internet

La Digitalització de la Cultura a Catalunya. Jornada organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Direcció General de Cooperació Cultural) conjuntament amb el Departament de Governació i Administracions Públiques (Secretaria General de Telecomunicacions i Societat de la Informació)
Dimecres, 18 de març de 2009. L’Auditori

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

AED Seminario La Gestión de la Documentación Electrónica y la Digitalización de los Documentos

el documento electrónico, de la oportunidad a la necesidad

La ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE DIRECTIVOS AED organiza el Seminario Mejorar la productividad: una receta para superar la crisis, World Trade Center, Barcelona, 29 de abril 2009.

La Gestión de la Documentación Electrónica y la Digitalización de los Documentos (Sesión III) la imparten Adela d'Alòs-Moner, Socio-Consultor de DOC6 y Antoni Rendé Vidal, socio AED y director de DOCTODATA.